Koncerter

Engle i Kirkecenteret

En musikfortælling for alle, men målrettet børn i 0. - 4. klasse,
lørdag d. 25. september kl. 11.00

ENGLE er her en forestilling om de engle, der er og har været. Om det, der er blevet sagt om engle og det, vi siger nu.

ENGLE kommer i tre dele: Først ikoniske englesalmer og engleberetninger fra Biblen, dernæst en musikmime
“Englen, pigen og drengen” og tilsidst “engle omkring os” – hos Astrid Lindgren, i salmerne og i os selv.

Forestillingen spilles af Anja Præst på klarinet & basklarinet, Maren Hallberg på harmonika og
Tine K. Skau på blokfløjter & div. blæs.

Alle er velkomne og der er gratis adgang.

________________________________________________________________________________________________________________

Koncert i Hedensted Kirke
med vores organist Uffe Kristiansen
og kirkesanger Kirstine With

Søndag d. 26/9 kl. 16.00

Til koncerten medvirker yderligere en musiker, bassisten Ida Gormsen.

Trioen vil denne søndag eftermiddag  binde en buket af sange/numre  fra deres eget musikalske bagland, der går lige  fra højskolesange, over klassiske popnumre, musical, evergreens til langt ind i jazzens verden. Kort sagt, en eftermiddag, hvor vi maler med den brede musikalske pen.

Vi glæder os meget til at spille og synge for publikum denne søndag eftermiddag. Der er gratis adgang.